Wat meer over mij

Mijn basis wordt gevormd door een opleiding werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven later aangevuld met een executive MBA. Daarnaast ben ik altijd gefascineerd geweest door leiderschap en coaching en heb daarom vele trainingen gevolgd op dit gebied. Ik geniet van de samenwerking met mensen om gestelde doelen te bereiken. Continu investeren in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling vormt daarbij ook voor mij de basis. 

Mijn passie is altijd geweest: verbeteren en laten groeien. Ik werk graag vanuit een startpunt, een bestaande context. Van daaruit ga ik ervoor om de volle potentie te ontdekken en eruit te halen. Dat geldt zowel voor de onderneming als voor de mensen. Belangrijk voor mij is dat ik met mijn inbreng het verschil kan maken.

Bij mijn aanpak zoek ik altijd de juiste balans tussen intellect en intuïtie. Tijdens mijn carrière heb ik ontdekt dat feiten, kennis en ervaring alleen niet meer voldoende zijn om te navigeren in de huidige complexe en snel veranderende wereld. Transformational Presence (Alan Seale) heeft mij de juiste inzichten en tools gegeven om daarnaast intuïtie bewust in te zetten in leiderschap van organisaties. Hiermee kunnen ondernemingen zich krachtig positioneren voor de toekomst.

Mijn hobby's zijn golfen en de crypto wereld. Beide geven me de uitdaging en het plezier dat precies bij mij past.

image00013_edited.jpg

"Work is an energy game,
let's play"

Spreuk symbool

Referenties

Frits Keulen, Algemeen Directeur, Andi Smart Solutions Group

Alexander is een fijne professionele sparringpartner. Komt altijd snel tot de essentie van de materie en door de juiste vraagstelling ontstaan verdiepingslagen en reflectie. Blijft focus houden op mijn bedrijfsmatige gestelde doelen. Hij creëert bij mij altijd positieve energie die mijn zakelijke ambitie vooruit stuwt en helpt te bereiken.